Tak for din henvendelse

Vi glæder os til at læse den. 

Vidste du at: 

  • Mycelium, den vegetative del af en svamp, kan bruges til at lave byggematerialer, der er biologisk nedbrydelige og brandsikre. Mycelium vokser hurtigt og kan formes i forskellige former for isolering, mursten eller paneler.

  • I det gamle Egypten og Mesopotamien blev alabaster, en form for blødt, let bearbejdeligt sten, ofte brugt til at lave fine dekorative paneler og statuer.

  • Asfalt, som ofte bruges til veje i dag, blev først brugt af babylonerne omkring 600 f.Kr. til at bygge mure og vandsystemer. De opdagede, at asfalt kunne gøre strukturer vandtætte.

  • Romerne opfandt en tidlig form for cement ved at blande kalk og vulkansk aske. Denne blanding blev kaldt pozzolan cement og blev brugt til at bygge strukturer som Pantheon og Colosseum.

  • Mursten har været brugt som byggemateriale i tusinder af år. De tidligste mursten blev fundet i det nuværende Irak og stammer fra omkring 7500 f.Kr.

Skal vi hjælpe jer?

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af, hvad I ønsker hjælp til, og så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt. Vedhæft også gerne billede eller dokumenter, såfremt I har dette - det giver os mulighed for at forberede os bedst muligt i forhold til at hjælpe jer.

Er I mere til at ringe? I skal være meget velkomne til at fange os på telefonen.
Vi kan kontaktes på telefon, hverdage mellem 9 og 16.

RING TIL OS PÅ:

61 10 10 60

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram